Vem fan är det som styr denna värld?

Jag funderar mycket. Mycket på allt. Varför är jag här? Varför blev jag till? Varför, varför, varför? Man väljer inte
livet, utan det är slumpen som ger dig
det liv du får. Om du ens får ett. Du väljer inte om du ska födas i den rikaste familj som har allt, eller om du ska födas i familjen som knappt har råd till mat och bor på gatan. Du väljer inte om du ska födas med en funktionsnedsättning,
eller ej, det är också slumpen. Du väljer inte vilka föräldrar du ska få, där hänger allt också på tur. Men vem är det då som styr denna orättvisa värld? Ja, det kan man fråga sig, dag ut, dag in. Precis som många andra har jag också tänkt; "jag drog nitlotten i livet." "Den som ingen vill ha."

För jag hatar henne. För jag hatar honom. För jag hatar det de gjorde. Ibland är jag ändå tacksam utan deras handlingar skulle jag inte vara i livet. Fast vänta lite...Vem vet jag kanske skulle vara i livet ändå, fast i annan kropp o ögon? Det vet vi inte, och kommer aldrig få veta det heller. Kanske bäst det. Fast ibland kan jag inte låta bli hoppas på att det hade blivit så.

Ilska

Har precis varit ute och sprungit drygt 1 km. Så jäkla skönt, var nämligen så jäkla förbannad när jag kom vid halv fyra, trött efter skolan, och ville kolla på film men vi har ju nämligen bara en TV, mammas mac som inte har så man se dvd, samt pappas mac som han har med till jobbet varje dag. Och jag har 2 syskon varv av syrran som skulle kolla film. 

Så ja, ilskan kokade verkligen i mig, började tänka massa sådana där elaka onda tankar om att vi är den fattigaste familjen i världen, varför jag hade oturen att bo i en familj där vi måste samsas osv. Samtidigt som en röst i huvudet säger "Towa, gud vad egoistisk du är!" "Du fick t.ex en iphone julklapp, var lite glad för det du - det finns de som faktiskt inte har råd med det"

Aja drog iaf. På mig träningskläderna och stack ut innan jag fick ett utbrott och gjorde min familj ledsen o kalla dem precis det jag tänkte och ville skrika ut. Tror ärligt talat jag aldrig hade sprungit i det tempot om det inte vore för ilskan, brukar alltid stanna för vattenpaus osv efter varv, men nu sprang jag typ 1,4 km i princip ett sträck! Stannade en gång för att dricka o andas. Dessutom var möööörk ute, brukar alltid annars springa när det är ljust ute eftersom mörkret skrämmer mig. Men just då märkte jag det knappt.

Hollister Hoodie ♥

Yay! Idag kom min "julklapp" - en Hollister hoodie på posten!
Beställde den från Ebay, kostade 98 dollar med frakt ^^
Suuuuperfiiiiin! Är så jäkla nöjd! Tur den fanns i xs, alla gör ju 
nämligen inte det..) Älskar pälskragen  (den är fejk som tur)

New in

Förra veckan var jag och Sara på mellandagsrean och handlade.
Jag köpte världens finaste skjorta med nitar, en svart stickad tröja,
örhängen, underkläder, och lite sminkgrejjer.

Första januari 2013

 
Första januari. Trevligt.
Har inte gjort så mycket idag, mest läst min vampyrbok,
vilat, tagit det lungt, njutit av jullovet. Dock var jag ute och sprang
lite - ett av mina nyårsmål råkar ju vara att träääna mera.
Känner verkligen skillnaden från i våras/somras då jag hade
myycket bättre kondition, lätt som en fjäder var jag när jag sprang.
Idag kände jag mig mera som en flåsande hund, men jag ska jobba
på det nu 2013!